2011. május 29.

Felcímkézve

Az előkészületek ...

A hétvégén hímeztem is kicsit és rendet is raktam a dolgaim közt. A számítógépemen már régóta gyűlnek a különböző blogokról letölthető ingyenes címkék, ajándékkísérők, képeslapok, recepteskártyák, jegyzetlapok és hasonlók. Most végre rászedtem magam, hogy néhányat kinyomtassak és felcímkézzem velük a kis tégelyeimet és gombostűimet. Persze még sok ötletem van, de a rendcsinálást sem szabad túlzásba vinni. Szóval a többi apróság még várja, hogy üvegcsébe kerüljön és rendszerezve legyen.  
Összegyűjtöttem pár ingyenesen letölthető vignettát, amelyek hímzős témájúak vagy alkalmasak arra, hogy akár a varródobozos apróságokat is díszítsék.

... és a végeredmény
A lenti listában megtalálhatjátok azokat címkéket, amiket a képen láthattok és még jónéhány továbbit is. Érdemes rájuk klikkelni, mert maguk a blogok is nagyon szépek.
Just Something I Made
Urban Eve  
The Graphics Fairy
Poppytalk
Martha Stewart 1.
Martha Stewart 2.
Eat Drink Chic 

2 megjegyzés:

Christine írta...

Tünde, köszönöm ezt a szuper összeállítást:) Én mostanában a receptjeim között szeretnék rendet csinálni, arra kerestem recpetkártyákat. Kigondoltam, hogy azt az 5-6 db receptet, amit eddig sikeresen elkészítettem, kiírom egy kis kártyára, így legközelebb nem kell majd keresnem, hogy melyik könyvemben is volt a recept. Természetesen az a célom, hogy minél több ilyen kártyám legyen:))

Wassernixe írta...

Igazán nincs mit. Remélem találtál köztük olyat, ami tetszett. A recepteskártya nagyon jó ötlet, nem kell majd keresgélni :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...