2009. május 1.

Webláda

Sokat bolyongok a neten és persze ilyenkor sok érdekes (vagy kevésbé érdekes) oldalra bukkanok, találok szép, olvasni érdemes blogokat. Minden nem kerülhet fel a bloglistára, ezért ha felfedezek valami igazán figyelemfelkeltőt, a webládában itt majd felkerülnek a blogra. Talán mások is örömmel nézegetik majd végig őket és találnak rajtuk inspiráló dolgokat.
Először is kezdeném a kedvencekkel:
Ezt lehet, hogy sokan ismerik, Holly Becker oldala ugyanis eléggé látogatott. Nemcsak szép külalak, hanem igényes, élvezhető tartalom is. Rengeteg link és blog, sok inspiráció és ötlet. Érdemes visszafelé is lapozni.
Véletlenül rákattintottam, csak a neve miatt. Atán végigböngésztem az egészet és átlapoztam majd` az összes feltüntetett blogot és linket is.
Ha itthon interneten keresztül rendelnétek textilt, főleg foltvarrásra alkalmas alapanyagot, tökéletes választás ez az oldal. Ezenkívül segédeszközöket, a témával kapcsolatos könyveket is megrendelhetünk. Felhasználóként és vevőként még karácsonyi ajándékot és képeslapot is kaptam tőlük. Rendkívül szimpatikus hozzáállás {ne gondoljunk rögtön arra, hogy így próbálnak megvenni minket :)}.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...