2011. január 6.

Mintagyár

Ma hoztam egy kis meglepetést, mégpedig egy kis virágos mintát.
Jómagam sokszor nézelődöm az Antique Pattern Library oldalán, ahol rengeteg régi mintagyűjteményt tettek hozzáférhetővé. A feltöltött könyvek és újságok alapvetően jó minőségűek, viszont hímzésnél ezeket nehezebb leszámolni illetve a nyomtatót is eléggé igénybe venné a dokumentumok kinyomtatása. Ezért néha majd feltöltök átmásolt, jobb minőségű és egyszerűbben nyomtatható mintákat. Egész kiadványok átmásolására sajnos nincs lehetőségem, néhány kisebb, érdekesebb mintának azonban remélem többen örülnének. Ezennel elindítom a magam kis "mintagyárát". Nem teszek ígéretet arra, milyen időközönként jelentkezem majd ezzel, azt úgysem tudnám betartani, de mindenképp igyekszem majd a lehető leggyakraban feltölteni valamit.
Elsőként a fenti virágos négyzetet másoltam át a Broderies Bulgares című könyvecskéből. Az alábbi linken keresztül eljuthattok a pdf formátumú dokumentumhoz.

Link a letöltéshez / Download

PS: Ha bármi megjegyzésetek lenne, rossz a dokumentum minősége, gond van a letöltéssel, vagy a mintában, dokumentumban elírást találtok, kérlek szóljatok, hogy javítani tudjak a hibákon. Köszönöm.

Nincsenek megjegyzések:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...