2011. május 5.

A Host Of Poppies (5)


Ez a legaktuálisabb fotó a pipacsokról. Tavaly májusban kezdtem el és ilyenkorra már a falon szerettem volna látni, készen, keretezve. De hát így alakult. Amolyan lelkiismeretfurdalásból a hétvégén majd megint nekilátok. 
A Schiele kép is elkészült időközben, de elfelejtettem lefényképezni, mielőtt elajándékoztam volna. Megkértem viszont a barátnőmet, küldjön majd egy képet a befejezett hímzésről. 

4 megjegyzés:

Christine írta...

Már nincs sok hátra egyébként! Lehet hétvégén annyira belelendülsz, hogy ki is hímzed. Nagyon szép! Milyen keretet szánsz hozzá?

Wassernixe írta...

Az az igazság, hogy még nagyon sok van hátra. A negyedik oldalt kezdtem meg és még négy hiányzik, plussz a kontúr. Szóval még egyszer ilyen széles lesz. hm ... De egyszer biztosan készen lesz. Kerethez fekete színre gondoltam, hogy ellenpontja legyen a rikító pirosnak. Esetleg sötétbarna.

Christine írta...

Hmm, én valamiért azt hittem, hogy ekkora lesz az egész:) Pedig emlékszem az eredeti képre is:)) Péntek van, fáradt vagyok:(

Wassernixe írta...

Barcsak neked lenne igazad es lenne esely ra, hogy a hetvegen befejezem :))) Mar pentek delutan van, nemsokara hetvege :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...