2011. június 12.

Giveaway ~ Mansarde Design


A blog végül átlépte az ötezres határt. Vagyis eddig, ha pontosnak mondhatjuk a blogszámlálót, akkor legalább ötezerszer látogatták meg a Tündérholmit, ennyi klikkelésnél tartunk. Nekem ez nagy dolog, meg is ünnepelném Veletek ezt az eseményt. Szóval ahogy nemrég említettem, mindennek örömére ajándékozok.

Mi a teendő? Csak egy kommentet kell hagyni ennél a bejegyzésnél. Esetleg még arra lennék kíváncsi, hogy ki közületek keresztszemező, ki szeret más hímzés- illetve kézimunkatechnikát is és milyet. De elég egy "jelen" is, minden kommentelő bekerül a kalapba. A határidő július 15. éjfél, utána sorsolok.

Persze hátra van még maga a nyeremény. Készítettem néhány hímzéses témájú apróságot. Ezek közül lehet megnyerni ezt a tűpárnát, ráadásként egy kis szalagot és gombostűt.

Do you want to enter the giveaway? Just leave a comment with your name and tell us which embroidery technique you prefer and why. The deadline is midnight 15th July.






10 megjegyzés:

Nina írta...

Szeretnék Veled játszani :) Kiteszem a blogomban is. Kitűnő ajándék :)
Szerintem rólam tudod, hogy xszemezek, elsősorban, és festek, fonalat, lent, ilyesmit :) Néha varrok is. Egyelőre kézzel.

Monika írta...

Gratulálok a sok látogatóhoz!!!!!
Köszönöm a játéklehetőséget,kiteszem a blogomba is oldalt.

Monika írta...

Kifelejtettem,hogy xszemezek .:)

semmimese írta...

Szia!

Én kakukkfióka volnék a zománccal és a fával, de boldog tulajdonosa vagyok a képnek, amit Te készítettél :D
Jövök én is játszani...

San írta...

Szia!
Én is szívesen játszanék veled:) Nagyon szép dolgokat készítesz! Keresztszemezőnek vallom magam, de szeretek gobelint is hímezni.
San

Zsófi írta...

Szia!
Nagyon aranyos ez a tűpárna. Szeretem a keresztszemest, bár csak nemrég óta űzöm:)- most Sarah Kay mintát hímzek, kislányom szobájába lesz fali dísz, majd egyszer...:)
Jó lenne ebbe tenni a tűt, mikor pihen:)

Wassernixe írta...

Örülök, hogy játszotok velem :) Amint látom a legtöbben elsősorban keresztszemezők vagyunk. Juppa, talán Neked is ki kellene próbálni :)

Unknown írta...

húú :) játszanék én is :)
kiteszlek a blogomba, és szintén keresztszemező ;)
szép napot,
Anita

Tündéri Lonka írta...

szeretném!
ki is teszlek a blogomba:)
további sok megtekintést méég:)

Tündéri Lonka írta...

Én kifelejtettem, hogy varrok, szalvéta-technikázok és gyurmázok, a vegyes technikával készült alkotásaimat kedvelem a leginkább :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...