2011. január 14.

Giveaway from Mansarde Design


Már vettem részt játékban, és ha nem is nyertem, izgalmas volt figyelni, mennyien jelentkeznek, ki miféle megjegyzést ír és persze hogy ki nyer a végén. Úgy döntöttem én is kitalálok valamit és most nálam is játszhatunk. Ennek konkréten pedig két oka is van.

Először is hajt a kíváncsiság. Ez kicsit önző dolog, de tényleg kíváncsi vagyok hányan vesznek részt majd a játékban. Sikerül-e kicsalogatnom a rejtekhelyükről azokat, akik talán nyomon követik a blogomat, de nem kommentelnek? Vannak-e ilyen állandó olvasóim egyáltalán?

Másodszor pedig annak örömére készült ez a kis nyeremény, hogy megnyitottam a boltjaimat az Etsy-n és a SaShe-n.

Nyerni pedig ezt a hímzett képet lehet itt. Violet, a bagoly kedves társa lesz bárkinek, akinél otthonra lel majd.


És hogy részt vehessetek a játékban, íme a feltételek (What you need to do to participate and win Violet, the embroidered owl):

1.  Hagyj egy kommentet a bejegyzésnél. (Leave a comment.)

2. Csatlakozz a Facebookon a közösségi oldalamhoz. Így megduplázódik az esély a nyereményre, mert ha mindkét lehetőséggel élsz, kétszer kerülsz be a kalapba. Jelezd kérlek nekem ezt is egy kommentben. (Be my friend on Facebook, you will have more chances to win, because I add you twice to the giveaway. Please leave your second comment here to let me know about this happened.)

3. Mindezt  tedd meg február 1-ig. (The deadline is: February 1st 2011.)

Már előre izgulok amiatt, hogy tetszeni fog-e valakinek az ajándék. Remélem a nyertes éppen olyan gyerekes örömmel várja majd a postát, mint ahogyan én szoktam, ha csomagot kapok és örülni fog a nyereménynek.

3 megjegyzés:

semmimese írta...

Én jönnék játszani, és olvaslak is.
Facebookon viszont nem vagyok, ha nem gond.

Christine írta...

Azt tudod, hogy én olvaslak:))

[Ada] írta...

Hahó, én Zsókától jöttem, a fiam bagolymániás, tökre örülnénk a képnek. facebookon is likeoltalak:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...