2011. február 6.

Díjat kaptam


Christine-től kaptam egy blogdíjat, ezúton is nagyon szépen köszönöm neki. Vannak bizonyos feltételei a díj elnyerésének, mégpedig a következőek:

1. Írj egy bejegyzést, amelyben közzé teszed a Liebster-blog képet, és másold be ezt az útmutatót.
2. Linkeld be annak a személynek a blogját, akitől a díjat kaptad, és hagyj nála egy hozzászólást, hogy elfogadod a díjat, és add meg a bejegyzésed elérhetőségét.
3. Ezután gondolkodj el, melyik az a 3-5 blog, amelyiknek tovább szeretnéd adni a díjat, linkeld be őket a bejegyzésedbe, és értesítsd őket egy hozzászólásban a jelölésről.
4. Tehetséges kezdő blogolókat részesíts előnyben, ne olyanokat jelölj, akiknek több 100 követője van.

Szóval belinkeltem azt a kedves embert, akitől a díjat kaptam. Tovább is adnám, bár kezdő blogolókat nem nagyon ismerek. Ezért annak adnám tovább, akit legutoljára ismertem meg és kezdtem el olvasni, mégpedig Juppáról van szó. Remélem örül neki majd.

1 megjegyzés:

semmimese írta...

Köszönöm, hogy rám gondoltál, de gondolom láttad, hogy ezt a díjat kaptam Ceffától, és Cselőmaritól. Nagyon örülök neki, de a szabályokkal kissé hadilábon állok, ezért a magam módján értelmeztem. Ha nem gond, akkor most csak megköszönném Neked, de most se tartanám be a szabályokat.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...